LAD OS KLARE SALGET

Hvor meget er
din varebil værd?

Indtast din bils nummerplade i formularen nedenfor

og få et tilbud på din bil omgående.

Vores fremgangsmåde ved

køb af brugte varebiler

Udfyld formularen

Vi vil gerne give dig den bedst mulige service, når vi skal vurdere og afgive et tilbud på din brugte bil. Dette kan du hjælpe os med ved at indtaste følgende oplysninger i vores formular:

- Bilens nummerplade
- Bilens kilometerstand
- Dine kontaktoplysninger (navn, tlf. nr., mail)

accept af købsaftale

Når vi afgiver et tilbud på din brugte bil, er det naturligvis helt uforpligtende, og du afgør selv om du vil tage imod det.

Vælger du at sige ”ja, tak,” til tilbuddet, modtager du en officiel købsaftale på din brugte bil, som du skal udfylde, underskrive og returnere til os.

Afhentning af bilen

Når vi har modtaget den underskrevne købsaftale, aftaler vi i samråd med dig hvornår det passer dig bedst, at vi henter bilen. Når bilen afhentes af os, overføres købssummen til din konto med det samme.

Disse biler har vi tidligere købt 

Sælg dine brugte brugte varebiler nemt og hurtigt gennem Saelgbil.dk!  

Vi tilbyder hjælp til at sælge dine brugte varevogne, hvis du ikke selv kan overskue at skulle starte på processen. Vi er her for at gøre processen let og problemfri for dig. Vores service er gratis og ukompliceret og du binder dig ikke til noget. Hvis du ønsker at slippe af med dine køretøjer uden besvær, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du ønsker at sælge din varevogn, kan du benytte dig af vores formular som findes øverst på siden. Den vil guide dig igennem, de informationer som vi har brug for, med henblik på at give dig et tilbud på bilen.

Vores aftaler koster ingenting og ønsker du ikke at sælge din bil alligevel, kan du til enhver tid stoppe processen. Ønsker du at sælge din varebil, vil du modtage pengene fra vores sælger når du overdrager bilen til os.

Sælg din brugte varebil idag

Hos SÆLGBIL.DK er vi altid klar til at hjælpe dig af med din varebil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg.

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til salg af varebil.

Det sidste vi mangler er lidt info om dig og din varevogn, på forhånd tak

    Det sidste vi mangler er lidt info om dig og din bil, på forhånd tak