Skip to main content

Hvor meget er din varebil værd?

Indtast din varebils nummerplade og få en pris omgående.


  Sælg din varebil idag

  Hos SÆLGBIL.DK er vi altid klar til at hjælpe dig af med din varebil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg. Sidder du tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til salg af varebil.

   

  Vores proces

  Hos SÆLGBIL.DK tager vi vores kunder meget seriøse og netop derfor er alle vores ansatte professionelle, med mange års erfaring i rådgivning og køb af biler.

  Vi køber biler i alle prisklasser og derfor er vores proces både sikker og simpel.

  Sælg din bil

  Sælg din gamle varebil – nemt & hurtigt

  Sælg din bil til os og slip for en lang og omstændig salgsproces. Undgå besværlige kunder og vanskelige handelsvilkår. Vi betaler med det samme, og afhenter din bil i hele landet.

  Vores speciale

  Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

  Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

  Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.

  Se nogle af de biler vi køber løbende

  Har du spørgsmål?