Skip to main content

Hvem er saelgbil.dk

Vi køber alle biler til landets bedste priser

Om Sælgbil.dk

SÆLGBIL.DK gør det nemt for dig at sælge din brugte bil hurtigt og indenfor 24 timer. En robotteknologi, henter automatisk markedets priser og udregner automatisk din bils værdi. Derefter vil en af vores konsulenter kontakte dem hvor du får muligheden for at beskrive bilens stand yderligere. Når købsaftalen er underskrevet af dig som kunde, så vil pengene straksoverføres og bilen bliver bugseret uafhængigt af hvor den befinder sig i landet.

Vores hovedkontor

Roskildevej 201
DK-2500 Valby

Vores proces

Hos SÆLGBIL.DK tager vi vores kunder meget seriøse og netop derfor er alle vores ansatte professionelle, med mange års erfaring i rådgivning og køb af biler.

Vi køber biler i alle prisklasser og derfor er vores proces både sikker og simpel.

Vi aftaler en pris begge parter er tilfredse med

Pengene overføres straks - du har dem inden for 3 timer

Vi sørger for, at din bil bliver afmeldt

Bilen hentes på din hjemmeadresse

Hvorfor vælge SÆLGBIL.DK?

Du skal kun indtaste bilens nummerplade i feltet, så udregner vores prisrobot en salgpris der tager udgangspunkt i markedet omgående.
 

Ønsker du at gå videre med salget, så vil en af vores konsulenter kontakte dig hvor processen er lige til. Vi sender en købsaftale som du underskriver.
 

Når SÆLGBIL indgår en købsaftale så vil pengene blive straks overført til din konto og bilen vil først der afhentes uafhængigt af hvor den befinder sig.

Se nogle af de biler vi køber løbende