LAD OS KLARE SALGET

HVOR MEGET
ER DIN BIL VÆRD?

Indtast din bils nummerplade i formularen nedenfor

og få et tilbud på din bil omgående.

Vores fremgangsmåde ved

køb af brugte biler

Udfyld formularen

Vi vil gerne give dig den bedst mulige service, når vi skal vurdere og afgive et tilbud på din brugte bil. Dette kan du hjælpe os med ved at indtaste følgende oplysninger i vores formular:

- Bilens nummerplade
- Bilens kilometerstand
- Dine kontaktoplysninger (navn, tlf. nr., mail)

accept af købsaftale

Når vi afgiver et tilbud på din brugte bil, er det naturligvis helt uforpligtende, og du afgør selv om du vil tage imod det.

Vælger du at sige ”ja, tak,” til tilbuddet, modtager du en officiel købsaftale på din brugte bil, som du skal udfylde, underskrive og returnere til os.

Afhentning af bilen

Når vi har modtaget den underskrevne købsaftale, aftaler vi i samråd med dig hvornår det passer dig bedst, at vi henter bilen. Når bilen afhentes af os, overføres købssummen til din konto med det samme.

Få en 100% Gratis og uforpligtende vurdering

Få et uforpligtende og seriøst tilbud på din bil i løbet af et døgn.

Undgå tidsspilde og useriøse henvendelser

Vi håndterer dit bilsalg effektivt og du sparer tid og ressourcer, når du skal sælge din bil.

Vores erfaring er din tryghed

Med over 10 års erfaring i bilbranchen tør vi godt at garantere dig et salg af din brugte bil, og når din bil er solgt, overføres pengene til din konto i løbet af én hverdag.

Sælg din

bil idag

Hos SÆLGBIL.DK er vi altid klar til at hjælpe dig af med din bil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg.

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til bilsalg.

LAD OS KLARE SALGET

VORES Speciale

Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg

Disse biler har vi tidligere købt 

Det sidste vi mangler er lidt info om dig og din varevogn, på forhånd tak

    Det sidste vi mangler er lidt info om dig og din bil, på forhånd tak