Hvor meget er din bil værd?

Indtast din bils nummerplade og få en pris omgående.

Sælg din bil idag

Hos SÆLGBIL.DK er vi altid klar til at hjælpe dig af med din bil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg. Sidder du tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til bilsalg.

 

Vores proces

Hos SÆLGBIL.DK tager vi vores kunder meget seriøse og netop derfor er alle vores ansatte professionelle, med mange års erfaring i rådgivning og køb af biler.

Vi køber biler i alle prisklasser og derfor er vores proces både sikker og simpel.

Sælg din bil

Sælg din gamle bil – nemt & hurtigt

Sælg din bil til os og slip for en lang og omstændig salgsproces. Undgå besværlige kunder og vanskelige handelsvilkår. Vi betaler med det samme, og afhenter din bil i hele landet.

Vores speciale

Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.

44%

Sælger bil til os

56%

Eksporter en bil

18%

Kombinere vores services

Se nogle af de biler vi køber løbende

Har du spørgsmål?

Det sidste vi mangler er lidt info om dig og din varevogn, på forhånd tak

    Det sidste vi mangler er lidt info om dig og din bil, på forhånd tak