Vi køber alle biler til landets bedste priser

Vores samarbejdspartnere har et landsdækkende netværk af Danmarks største autoriserede bilforhandlere med et fælles formål

Samarbejdspartnere i hele DK og Tyskland

Om Sælgbil.dk

SÆLGBIL.DK gør det nemt for dig at sælge din brugte bil hurtigt og indenfor 24 timer. En robotteknologi, henter automatisk markedets priser og udregner automatisk din bils værdi. Derefter vil en af vores konsulenter kontakte dem hvor du får muligheden for at beskrive bilens stand yderligere. Når købsaftalen er underskrevet af dig som kunde, så vil pengene straksoverføres og bilen bliver bugseret uafhængigt af hvor den befinder sig i landet.

 

Vores hovedkontor

Roskildevej 201
DK-2500 Valby

Hvorfor vælge SÆLGBIL.DK?

1

Gratis service! Få et fair tilbud på din bil nu

Du skal kun indtaste bilens nummerplade i feltet, så udregner vores prisrobot en salgpris der tager udgangspunkt i markedet omgående.
2

Hurtigt vurderingstjek og køb af din bil

Ønsker du at gå videre med salget, så vil en af vores konsulenter kontakte dig hvor processen er lige til. Vi sender en købsaftale som du underskriver.
3

Den aftalte pris straksoverføres & afhentes

Når SÆLGBIL indgår en købsaftale så vil pengene blive straks overført til din konto og bilen vil først der afhentes uafhængigt af hvor den befinder sig.